Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Kedves érdeklődő webshop-látogató!

Még mielőtt itt nálunk alaposabban széjjelnézne, a Fonalcenter Webáruházban, s alaposan belemélyedne a termékoldalakon látható megannyi szebbnél-szebb fonal termékleírásában és a termékfotókban, előre meg szeretném nyugtatni: jó helyen jár, mert – s erről Ön is hamarosan meggyőződhet-  itt tényleg csak kiváló minőségű, megbízható terméket fog találni.

Már több mint harmincöt éve dolgozom a kereskedelemben, és ajándék-rövidáru üzletemben, Budapest XIII. kerületében, lakótelepi környezetben több mint 25 évig álltam  a vásárlók, a kedves  érdeklődők szíves  rendelkezésére.

Fonalak eladásával is már több mint 20 éve foglalkozom, úgy, hogy családias környezetben és segítőkész kiszolgálás mellett, mindig figyelmet fordítottam  arra, hogy az érdeklődőket, a kíváncsi vásárlókat áruismerettel, a kézimunka terén megfelelő szakmai (elméleti és gyakorlati) tanácsokkal, ötletekkel lássam el. Sőt  - esetenként - a kezdeti nehézségeket leküzdendő,  a kezdő néhány öltés, sor személyes bemutatásával is  támogattam őket izgalmas ambíciójukban, ebben a sok örömet okozó, tartalmas, olykor ellazulást és kikapcsolódást is jelentő szép időtöltésben, hobbyban.

Az eladás mellett ugyanis egyik kedvenc időtöltésem a kézimunkázás, amit a kezem alól kikerült megannyi sál, sapka, pulóver, stóla, stb. is ékesen bizonyított és bizonyít, a megajándékozott családtagok, barátok, ismerősök (s persze olykor a magam) legnagyobb örömére. A kötés mellett volt szerencsém a horgolás nehézségeivel is időben megismerkedni.

Mostanra érett meg a helyzet, mostanra érett meg bennem az elhatározás, hogy a modern technikának köszönhetően a hosszú évek során szerzett ismereteket, a mindig első osztályú, megbízható minőségű fonalakat, tűket, kiegészítőket még szélesebb körben, még szélesebb érdeklődő tábor számára, s nemcsak közvetlenül a főként a környékbeli, budapesti vevőkörünk számára tegyük elérhetővé, megismerhetővé.

Tehát nézzenek csak jól körül, érdeklődésüknek, kíváncsiságuk szerint, a vásárlás legcsekélyebb kényszere nélkül, amikor csak idejük és kedvük engedi!

.Kérjük egyúttal, hogy szíves észrevételeikkel, javaslataikkal támogassák, hogy minél inkább az Önök igénye, ízlése és kívánsága szerinti formában és tartalommal működhessen ez a kis virtuális fonal-szakbolt.

 

Budapest, 2014. ősze

                                                                                               Csernus Mária

A webáruház fontosabb adatai:

Az üzemeltető cég neve: B77-es Kereskedelmi Bt. Képviseli:  Csernus Mária
Az üzemeltető cég székhelye, telephelye: 1149 Budapest, Bartl J. u. 11.
Az üzemeltető  cég cégjegyzékszáma: Cg. 01-06-319471
Cégbíróság  megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint cégbíróság
Elérhetőség: fonalcenter2@gmail.com

Az üzemeltető cég egyéb elérhetősége: +36-30-962-5755 (ügyfélszolgálat)
Adószám: 28524670-2-42
Számlavezető bank: CIB Zrt.

Bankszámlaszám: 10700457-44718806-51100005

A tárhely-szolgáltató adatai:

Neve: ShopRenter.hu Kft.

Címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.

Elérhetőségei:

e-mail-címe: info@shoprenter.hu

weboldala: www.shoprenter.hu