Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü

AMIGURUMICENTER®™

Az amigurumi Japánból indult el 2003-ban világhódító útjára, s népszerűsége azóta is töretlen. A szó  japánul horgolt, ill. kötött játékot jelent, ami a japán ami ( horgolt, kötött) és a nuigurumi ( kitömött játékfigura) szavak összetételéből keletkezett. 

Az amigurumi elkészítése összetett feladat, de rendkívül hálás, mert a "végtermék", a kis figura elkészülte mindenki számára nagy örömet okoz: annak is, aki elkészíti, s annak is, aki megkapja.

Az amigurumi elkészítéséhez alapvetően szükséges: megfelelő fonal, horgolótű, biztonsági szemek, esetenként a biztonsági orr, a poliészter tömőanyag, s nem utolsósorban a pontos mintaleírás.

Az AMIGURUMICENTER a Fonalcenteren belül tartalmazza mindazt, ami az amigurumi készítéséhez szükséges.

A Fonalcenteren belül is megtalálhatóak mindezek: a fonalak az amigurumihoz a horgoló fonalaknál, a szükséges horgolótűk a tűknél, míg a biztonsági szemek és orr, valamint a töltőanyag pedig a kreatív termékek között.

DE: ITT MINDEN ITT VAN EGY HELYEN, nem kell keresgélni, megtalálni..