Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü

HUF/EUR váltó

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fonalcenter Webáruház Törzsvásárlói Programja

Törzsvásárlói program a  Fonalcenter Webáruházban

 

A Fonalcenter Webáruház törzsvásárlói rendszert vezetett be, amely határozatlan időtartamú, ugyanakkor a Webáruház jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, vagy átalakítani. Ebben az esetben a Webáruház a törzsvásárlóknak előzetesen külön értesítést küld.

 

A Törzsvásárlói programban csak regisztrált vásárlók vehetnek részt.

A programban való részvételhez nincs szükség külön nyilatkozattételre, vagy jelentkezésre, hanem a részvétel a regisztrált vásárlók számára automatikus. A regisztrációval együtt a regisztráló egyidejűleg a Törzsvásárlói programban való részvétel általános feltételeit is elfogadja.

 

A Törzsvásárlói Program működése

 

A Törzsvásárlói Program hűségpont rendszerének a lényege, hogy a megvásárolt termékekre a vásárló későbbi vásárlások, azaz további megrendelések alkalmával elkölthető hűségpontokat kap. Ez azt is jelenti, hogy a visszatérő, hűséges vásárlóink a hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, de akár ingyen is hozzájuthatnak a Fonalcenter Webáruház termékeihez.

Ezenkívül alkalmanként olyan akciókat is szervezünk, amelyek az általánosnál magasabb hűségpont-hozzájutási lehetőséget jelentenek.

 

Hűségpontok megszerzése a Törzsvásárlói Programban

 

A Fonalcenter Webáruházban a regisztrált vásárló minden egyes vásárlásnál minden 100 Ft után 1 hűségpontot  kap, amit a vásárló számláján írunk jóvá.(A hűségpont megszerzésénél a szállítási költségek nem kerülnek beszámításra.). A hűségpontok a vásárolt termékek átvételét követően a vevőnek küldött "Teljesítve" értesítéssel válnak felhasználhatóvá.  

A vásárláskor a vásárló mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatja, hogy mennyi hűségpontot kap a vásárlásáért. A több vásárlás után kapott pontok természetszerűleg összeadódnak.

 

A hűségpontok jóváírása a  Törzsvásárlói Programban  

 

A vásárlók az aktuális pontjaikat a saját fiókjukban, a Fiók menüpontban láthatják.

A hűségpontok a vásárolt termék kézbesítését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlók tehát általában még nem a rendelés leadásánál kapják meg az adott termék(ek) után járó pontokat, hanem csak akkor, amikor a rendelés már ki lett fizetve, vagyis teljesítésre került.(A rendelés teljesítéséről az áruház automatikus e-mailt küld a vásárlónak.)

 

A hűségpontszám aktuális értékének kimutatása a  Törzsvásárlói Programban  

 

A regisztrált vásárló a felhasználói fiókjába történt bejelentkezés után a jobb felső sarokban levő kosár ikon mellett, a felhasználói név alatt láthatja a még felhasználható hűségpont számát.

 

A hűségpontok felhasználása a Törzsvásárlói Programban

 

 Az összegyűlt hűségpontokat a Webáruházban kapható, bármely termék megvásárlására fel lehet használni, s szállítási költség fedezésére is fordítható, ezt a rendelési folyamat végén tudja beállítani a vásárló.

 

A Törzsvásárlói Programban való általános részvételi feltételek

 

A hűségpontok beváltási feltételei és beváltási határideje a Törzsvásárlói Programban

 

A Fonalcenter Webáruház a beváltott hűségpontoknak megfelelő összegű engedményt ad a vásárlás végösszegéből. Tehát vásárláskor, pontbeváltás esetén, 1 pont az 1 Ft árengedménynek felel meg.

 

Az összegyűjtött hűségpontok csak és kizárólag kedvezményes vásárlásra használhatók fel, tehát készpénzre semmilyen körülmények között sem válthatók át.

A mindenkor szerzett hűségpontok lejárati ideje 1 év(365 nap), azaz a hűségpontokat 1 éven belül mindenképpen egy aktuális vásárlás során fel kell használni, különben elvesznek.(Pl. a 2015. márciusában szerzett pontokat legkésőbb 2016. február végéig egy vásárlás alkalmával fel kell használni, de az új vásárlással értelemszerűen új pontokat szerez a vevő, amit a következő 1 éven belül kell felhasználni.)

Termék(ek) visszaküldése esetén a termék(ek) után a vásárláskor kapott hűségpontokat értelemszerűen levonásra kerülnek az adott vásárló hűségpont számából.

 

A Törzsvásárlói Hűségprogramban szerzett hűségpontok nem ruházhatók át, más vásárló hűségpontjaival nem vonhatók össze.

A hűségpontok szállítási költség fedezésére is felhasználható.

 

A Törzsvásárlói Programból  való kizárás feltételei  

 

Mindazon, a Törzsvásárlói Programban már részt vevő vásárló, aki az általa megrendelt csomagot nem veszi át, automatikusan kizárja magát a Törzsvásárlói Programból, így tehát az összegyűjtött hűségpontjai automatikusan törlésre kerülnek.