Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

VÁSÁRLÓINK ÍRTÁK

Ide gyűjtünk folyamatosan olyan vásárlói véleményeket, tapasztalatokat, amelyek a webáruházunkkal, ill. a vásárlásokkal kapcsolatosak.

 
Kovácsné Deák Betty  FB-bejegyzés

Gyorsan megkaptam a rendelésemet a webáruházból, gyönyörűek a fonalak (ez mondjuk a fonalgyártó érdeme). Ami miatt ajánlom a Fonalcentert az az, hogy láttam már ugyan gondos csomagolást, de amikor ezt a dobozt kinyitottam, meghatódtam. Egyszerűen érezni lehetett, hogy milyen figyelmességgel állították össze, érzékelni lehetett a vele foglalkozó lelkének a finomságát. Ilyet még sohasem tapasztaltam. Köszönöm a gyönyörű ajándék mintát is. Visszatérek még.                                                                                             

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

96231202 cikkszámú termékről új értékelés érkezett 

2024.02.16.

Nagyon jó minőség!
Nagyon jó dolgozni vele.
A webáruház nagyon korrekt segítőkész. Köszönöm.