Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garanciális feltételek

A Fonalcenter Webáruház üzemeltetője, a B77-es Kereskedelmi Bt. a  vele kapcsolatban álló gyártók és/vagy forgalmazók által biztosított garanciális feltételek szerint, a Magyarországon érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően jár el.

A hatályos rendelkezések szerint azinterneten való vásárlás esetén a megrendelő a szerződéstől 14 (tizennégy) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Webáruházunk ebben az esetben köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Ilyen esetben kérjük szíves írásbani jelzését, hogy a visszaküldést megerősíthessük. A vételárát csak a sértetlen állapotban visszaküldött termék esetén, számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Ilyen esetekben a  Fonalcenter Webáruház csak a visszaküldött termé(ek)  értékét téríti vissza, míg a  az elállási jog gyakorlása során az áru visszaküldésével kapcsolatos szállítási költségek teljes egészében a vásárlót terhelik. Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni, a portósan küldött csomagokat minden esetben visszaküldi a feladó vásárlónak.

Amennyiben Webáruházunk valamilyen okból (pl. tévedésből) nem a  vásárló által megrendelt terméket/termékeket küldte el, vagy vette át, vagy anyaghibás,  esetleg sérült termékről van szó,  akkor a teljes vételárat visszatérítjük Önnek, vagy a vásárló szabad döntése  alapján az eredeti megrendelés szerinti  hibátlan termék(ek)re  cseréljük ki.