Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

A Fonalcenter Webáruház üzemeltetője, a B77-es Kereskedelmi Bt. a  vele kapcsolatban álló gyártók és/vagy forgalmazók által biztosított garanciális feltételek szerint, a Magyarországon érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően jár el.

A hatályos rendelkezések szerint azinterneten való vásárlás esetén a megrendelő a szerződéstől 14 (tizennégy) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Webáruházunk ebben az esetben köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Ilyen esetben kérjük szíves írásbani jelzését, hogy a visszaküldést megerősíthessük. A vételárát csak a sértetlen állapotban visszaküldött termék esetén, számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Ilyen esetekben a  Fonalcenter Webáruház csak a visszaküldött termé(ek)  értékét téríti vissza, míg a  az elállási jog gyakorlása során az áru visszaküldésével kapcsolatos szállítási költségek teljes egészében a vásárlót terhelik. Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni, a portósan küldött csomagokat minden esetben visszaküldi a feladó vásárlónak.

Amennyiben Webáruházunk valamilyen okból (pl. tévedésből) nem a  vásárló által megrendelt terméket/termékeket küldte el, vagy vette át, vagy anyaghibás,  esetleg sérült termékről van szó,  akkor a teljes vételárat visszatérítjük Önnek, vagy a vásárló szabad döntése  alapján az eredeti megrendelés szerinti  hibátlan termék(ek)re  cseréljük ki.

 

 

Important Notice!

The GCC specified fees apply only to domestic transport in Hungary.

Wichtiger Hinweis!
Die GCC angegebenen Gebühren gelten nur für den inländischen Verkehr in Ungarn.

SPECIÁLIS KERESŐ
Szín
Anyag
Gyártó
Közvetlen kapcsolat

Kedves Érdeklődő, gyakorlott és gyakorlatlan kézimunkázó!

Ha a webáruházunkat böngészve bárhol elakad, kérdése merül fel, valamit nem talál, pedig nagyon keres, vagy valamilyen részletkérdésre nem találja a megfelelő választ, AKKOR : bármikor 

nyugodtan keressen meg:

  • írjon, s hamar választ remélhet( fonalcenter2@gmail.com )
  • vagy hívjon fel telefonon ( +36-30-962-5755)

                                                                                                                Csernus Mária

FACEBOOK