Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Továbbra is biztonságos a kiszállítás a vevőknek: a GLS/Fürgefutár vírusmegelőző intézkedéseket vezetett be!

A GLS/Fürgefutár 2020. március 12-vel a futárok és a vevők egészségét megóvó, védő intézkedéseket foganatosított a biztonságos rendeléskiszállítások érdekében

Koronavírus – megelőzés a GLS-nél/Fürgefutárnál

 

Hírek 12/03/2020

A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt, a GLS fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, miközben biztosítja a csomagok időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket naponta ellenőriz és szükség esetén rövid időn belül módosít.

Vállalati prevenció:

  • A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak, szállítási partnerek és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.
  • Az iroda és az üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki.
  • Amennyiben az alkalmazott a vírusfertőzés első jeleit mutatja, akkor a GLS vezetése kéri, hogy maradjon otthon és azonnal forduljon orvoshoz.
  • A vállalat az üzleti utak helyett a halaszthatatlan megbeszéléseket telefonhívással, illetve videó konferencia szervezésével helyettesíti.
  • A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a releváns fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről.

A GLS hisz a felelősségteljes magatartásban, ezen egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, vagy csökkenthető a fertőzés kockázata.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír