Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Menü

amigurumi

Az amigurumi Japánból indult el 2003-ban világhódító útjára, s népszerűsége azóta is töretlen. A szó  japánul horgolt, ill. kötött játékot jelent, ami a japán ami ( horgolt, kötött) és a nuigurumi ( kitömött játékfigura) szavak összetételéből keletkezett. 

Az amigurumi elkészítése összetett feladat, de rendkívül hálás, mert a "végtermék", a kis figura elkészülte mindenki számára nagy örömet okoz: annak is, aki elkészíti, s annak is, aki megkapja.

Az amigurumi elkészítéséhez alapvetően szükséges: megfelelő fonal, horgolótű, biztonsági szemek, esetenként a biztonsági orr, a poliészter tömőanyag, s nem utolsósorban a pontos mintaleírás.

FONTOS: A fonalon(itt) és a horgolótűn kívüli(Tűk/Horgolótűk kategóriánál) fent felsorolt kellékek egy helyen, a 'Kreatív kellékek' kategórián belül a 'Kellékek  amigurumihoz' alkategóriánál találhatók!

Gyártó: Steinbach Wolle
Raktáron
720 Ft (567 Ft + ÁFA)

A színválaszték, ill a 'leírás, paraméterek' c. rész alatt 'Kapcsolódó termékek' c. részben az összes Capri szín egymás mellett és alatt megtekinthető!

Mivel a SW csak színkódokat használ színnév nélkül, javasolt kiválasztásnál előbb a SW hivatalos érvényes színkártyájának megnézése.

A Capri fonal színkártyáját, külön kérésre,  készséggel megküldjük.

Várható szállítás: 2024. május 30.
Gyártó: MEZ Crafts GmbH
Raktáron
790 Ft 630 Ft (496 Ft + ÁFA)
20%
A színválaszték, ill a 'Leírás és paraméterek' c. rész alatt a 'Kapcsolódó termékek' c. részben az összes ANCHOR   CREATIVA FINO szín egymás mellett és alatt megtekinthető!
Várható szállítás: 2024. május 30.