Mint minden weboldal, a fonalcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. A  “Rendben” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi Szabályzatban talál.

Rendben
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Bár távozóban a vírus, de tovább őrizzük a biztonságot: tovább marad a rövidített nyitvatartás!!

 Óvatosságból, elővigyázatosság miatt a személyes átvételesek és az üzleti vásárlók védelmében marad nálunk egyelőre a rövidített nyitvatartás, az eddigi fokozott egészségügyi és más óvintézkedések változatlan szintű betartása mellett.

 

Megszüntették Budapesten május 18-tól a kijárási korlátozások nagy részét, de óvatosságból az átvételi pontként is üzemelő üzletünkben a személyes átvételesek és az üzleti vásárlók védelmében tovább marad nálunk egyelőre a rövidített nyitvatartás, az eddigi fokozott egészségügyi és más óvintézkedések változatlan szintű betartása mellett.

Tehát hétfőtől péntekig változatlanul, még egy ideig,  7-től 15h-ig lehet a személyes átvételű rendeléseket átvenni. A szombati 8-12h közötti átvétel  is változatlan.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír