Termékek Menü

Fonalcenter Webáruház Törzsvásárlói Programja

Törzsvásárlói program a  Fonalcenter Webáruházban

 

A Fonalcenter Webáruház törzsvásárlói rendszert vezetett be, amely határozatlan időtartamú, ugyanakkor a Webáruház jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói programot, vagy átalakítani. Ebben az esetben a Webáruház a törzsvásárlóknak előzetesen külön értesítést küld.

 

A Törzsvásárlói programban csak regisztrált vásárlók vehetnek részt.

A programban való részvételhez nincs szükség külön nyilatkozattételre, vagy jelentkezésre, hanem a részvétel a regisztrált vásárlók számára automatikus. A regisztrációval együtt a regisztráló egyidejűleg a Törzsvásárlói programban való részvétel általános feltételeit is elfogadja.

 

A Törzsvásárlói Program működése

 

A Törzsvásárlói Program hűségpont rendszerének a lényege, hogy a megvásárolt termékekre a vásárló későbbi vásárlások, azaz további megrendelések alkalmával elkölthető hűségpontokat kap. Ez azt is jelenti, hogy a visszatérő, hűséges vásárlóink a hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, de akár ingyen is hozzájuthatnak a Fonalcenter Webáruház termékeihez.

Ezenkívül alkalmanként olyan akciókat is szervezünk, amelyek az általánosnál magasabb hűségpont-hozzájutási lehetőséget jelentenek.

 

Hűségpontok megszerzése a Törzsvásárlói Programban

 

A Fonalcenter Webáruházban a regisztrált vásárló minden egyes vásárlásnál minden 100 Ft után 1 hűségpontot  kap, amit a vásárló számláján írunk jóvá.(A hűségpont megszerzésénél a szállítási költségek nem kerülnek beszámításra.). A hűségpontok a vásárolt termékek átvételét követően a vevőnek küldött "Teljesítve" értesítéssel válnak felhasználhatóvá.  

A vásárláskor a vásárló mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatja, hogy mennyi hűségpontot kap a vásárlásáért. A több vásárlás után kapott pontok természetszerűleg összeadódnak.

 

A hűségpontok jóváírása a  Törzsvásárlói Programban  

 

A vásárlók az aktuális pontjaikat a saját fiókjukban, a Fiók menüpontban láthatják.

A hűségpontok a vásárolt termék kézbesítését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlók tehát általában még nem a rendelés leadásánál kapják meg az adott termék(ek) után járó pontokat, hanem csak akkor, amikor a rendelés már ki lett fizetve, vagyis teljesítésre került.(A rendelés teljesítéséről az áruház automatikus e-mailt küld a vásárlónak.)

 

A hűségpontszám aktuális értékének kimutatása a  Törzsvásárlói Programban  

 

A regisztrált vásárló a felhasználói fiókjába történt bejelentkezés után a jobb felső sarokban levő kosár ikon mellett, a felhasználói név alatt láthatja a még felhasználható hűségpont számát.

 

A hűségpontok felhasználása a Törzsvásárlói Programban

 

 Az összegyűlt hűségpontokat a Webáruházban kapható, bármely termék megvásárlására fel lehet használni, s szállítási költség fedezésére is fordítható, ezt a rendelési folyamat végén tudja beállítani a vásárló.

 

A Törzsvásárlói Programban való általános részvételi feltételek

 

A hűségpontok beváltási feltételei és beváltási határideje a Törzsvásárlói Programban

 

A Fonalcenter Webáruház a beváltott hűségpontoknak megfelelő összegű engedményt ad a vásárlás végösszegéből. Tehát vásárláskor, pontbeváltás esetén, 1 pont az 1 Ft árengedménynek felel meg.

 

Az összegyűjtött hűségpontok csak és kizárólag kedvezményes vásárlásra használhatók fel, tehát készpénzre semmilyen körülmények között sem válthatók át.

A mindenkor szerzett hűségpontok lejárati ideje 1 év(365 nap), azaz a hűségpontokat 1 éven belül mindenképpen egy aktuális vásárlás során fel kell használni, különben elvesznek.(Pl. a 2015. márciusában szerzett pontokat legkésőbb 2016. február végéig egy vásárlás alkalmával fel kell használni, de az új vásárlással értelemszerűen új pontokat szerez a vevő, amit a következő 1 éven belül kell felhasználni.)

Termék(ek) visszaküldése esetén a termék(ek) után a vásárláskor kapott hűségpontokat értelemszerűen levonásra kerülnek az adott vásárló hűségpont számából.

 

A Törzsvásárlói Hűségprogramban szerzett hűségpontok nem ruházhatók át, más vásárló hűségpontjaival nem vonhatók össze.

A hűségpontok szállítási költség fedezésére is felhasználható.

 

A Törzsvásárlói Programból  való kizárás feltételei  

 

Mindazon, a Törzsvásárlói Programban már részt vevő vásárló, aki az általa megrendelt csomagot nem veszi át, automatikusan kizárja magát a Törzsvásárlói Programból, így tehát az összegyűjtött hűségpontjai automatikusan törlésre kerülnek.  

 

 

 

Important Notice!

The GCC specified fees apply only to domestic transport in Hungary.

Wichtiger Hinweis!
Die GCC angegebenen Gebühren gelten nur für den inländischen Verkehr in Ungarn.

SPECIÁLIS KERESŐ
Szín
Anyag
Gyártó
Közvetlen kapcsolat

Kedves Érdeklődő, gyakorlott és gyakorlatlan kézimunkázó!

Ha a webáruházunkat böngészve bárhol elakad, kérdése merül fel, valamit nem talál, pedig nagyon keres, vagy valamilyen részletkérdésre nem találja a megfelelő választ, AKKOR : bármikor 

nyugodtan keressen meg:

  • írjon, s hamar választ remélhet( fonalcenter2@gmail.com )
  • vagy hívjon fel telefonon ( +36-30-962-5755)

                                                                                                                Csernus Mária

FACEBOOK